onsdag 2. februar 2011

Stor konkurranse med Klima= Helse!Klima= Helse er et strålende initiativ drevet av Norsk Medisinstudentforening. Kampanjen fokuserer spesielt på klimaendringenes effekt på global helse. Fra januar til mars holder de en stor konkurranse med masse spennende premier! DU kan vinne et unikt brekurs, tur til Klimaparken på Galdhøpiggen, utstyr fra North Face, kino- og operabilletter.

Både grupper og personer kan delta. Oppgaven? Finn et kreativt forslag som kan redusere utslippene av CO2. Les mer om konkurransen og innlevering her.

Det er bare å kaste seg på! Send inn et bidrag og bli med i kampen om å velges ut som månedsvinner og kanskje til og med hovedvinner. Kunnskapsrike og erfarne dommere står klare til å evaluere DITT bidrag: Einar Håndlykken (daglig leder miljøstiftelsen Zero), Hege Gjessing (leder Yngre Legers Forening), miljø- og utviklingsminister Erik Solheim og forfatter Jostein Gaarder vil kåre de endelige vinnerne.

Klima= Helse skaper engasjement rundt globale klimaendringer som får lokale konsekvenser i samfunnet. Dette er en gylden mulighet for at nettopp DINE ideer når ut til verden! Masse lykke til alle sammen. Jeg gleder meg til å se forslagene som kommer inn!

Og dere? Be the change you want to see in the world.